Valikko
Your Cart

Huonesäätö ja Huonesäätimet

thanos EVO black CO2 temp_rH RS485 Modbus Casambi huoneohjausyksikkössä on RS485 Modbus- ja Casambi-radiorajapinta intuitiiviseen valaistuksen ohjaukseen. Käyttöpaneelista löytyy sisäänrakennettuna lämpötila, kosteus, CO2 ja VOC mittaukset. Kapasitiivista 4,8 tuuman TFT kosketusnäyttöä käytetään ..
thanos EVO black temp Casambi huoneohjausyksikkössä on Casambi-radiorajapinta intuitiiviseen valaistuksen ohjaukseen. Käyttöpaneelissa on sisäänrakennettuna lämpötilan mittaus.Kapasitiivista 4,8 tuuman TFT kosketusnäyttöä käytetään erilaisten valaistustilojen esim. tunnelmavalaistus vaihtamiseen. No..
thanos EVO black temp RS485 Modbus Casambi huoneohjausyksikkössä on RS485 Modbus- ja Casambi-radiorajapinta intuitiiviseen valaistuksen ohjaukseen. Käyttöpaneelista löytyy sisäänrakennettuna lämpötilan mittaus.Kapasitiivista 4,8 tuuman TFT kosketusnäyttöä käytetään erilaisten valaistustilojen esim. ..
thanos EVO white CO2 temp_rH Casambi huoneohjausyksikkössä on RS485 Modbus- ja Casambi-radiorajapinta intuitiiviseen valaistuksen ohjaukseen. Käyttöpaneelista löytyy sisäänrakennettuna lämpötila, kosteus, CO2 ja VOC mittaukset.Kapasitiivista 4,8 tuuman TFT kosketusnäyttöä käytetään erilaisten valais..
thanos EVO white CO2 temp_rH RS485 Modbus Casambi huoneohjausyksikkössä on RS485 Modbus- ja Casambi-radiorajapinta intuitiiviseen valaistuksen ohjaukseen. Käyttöpaneelista löytyy sisäänrakennettuna lämpötila, kosteus, CO2 ja VOC mittaukset.Kapasitiivista 4,8 tuuman TFT kosketusnäyttöä käytetään eril..
thanos EVO white temp Casambi huoneohjausyksikkössä on Casambi-radiorajapinta intuitiiviseen valaistuksen ohjaukseen. Käyttöpaneelissa on sisäänrakennettuna lämpötilan mittaus.Kapasitiivista 4,8 tuuman TFT kosketusnäyttöä käytetään erilaisten valaistustilojen esim. tunnelmavalaistus vaihtamiseen. No..
thanos EVO white temp RS485 Modbus Casambi huoneohjausyksikkössä on RS485 Modbus- ja Casambi-radiorajapinta intuitiiviseen valaistuksen ohjaukseen. Käyttöpaneelista löytyy sisäänrakennettuna lämpötilan mittaus.Kapasitiivista 4,8 tuuman TFT kosketusnäyttöä käytetään erilaisten valaistustilojen esim. ..
Näytetään 1 - 7 (Yhteensä 7. Sivuja 1.)