Valikko
Your Cart

Huonesäätö ja Huonesäätimet

Tuotenumero: TS401.TCR04-MOD-LCD-2B-W on erittäin monipuolinen 2,4" LCD näytöllä oleva huonesäädin, joka soveltuu useimpiin huoneistokohtaisiin säätösovelluksiin.Huonesäätimessä on sisäänrakennettuna lämpötilamittaus. Lämpötilan asetusarvoa on helppo muuttaa laitteessa olevien painonappien avul..
Tuotenumero: TS403TCR04-MOD-LCD-3B-W on erittäin monipuolinen 2,4" LCD näytöllä oleva huonesäädin, joka soveltuu useimpiin huoneistokohtaisiin säätösovelluksiin.Huonesäätimessä on sisäänrakennettuna lämpötilamittaus. Lämpötilan asetusarvoa on helppo muuttaa laitteessa olevien painonappien avull..
Tuotenumero: TS402.TCR04-BAC-LCD-2B-W on erittäin monipuolinen 2,4" LCD näytöllä oleva huonesäädin, joka soveltuu useimpiin huoneistokohtaisiin säätösovelluksiin.Huonesäätimessä on sisäänrakennettuna lämpötilamittaus. Lämpötilan asetusarvoa on helppo muuttaa laitteessa olevien painonappien avul..
Tuotenumero: TS404.TCR04-BAC-LCD-3B-W on erittäin monipuolinen 2,4" LCD näytöllä oleva huonesäädin, joka soveltuu useimpiin huoneistokohtaisiin säätösovelluksiin.Huonesäätimessä on sisäänrakennettuna lämpötilamittaus. Lämpötilan asetusarvoa on helppo muuttaa laitteessa olevien painonappien avul..
Tuotenumero: TS405.QCR04-MOD-LCD-2B-W on erittäin monipuolinen 2,4" LCD näytöllä oleva huonesäädin, joka soveltuu useimpiin huoneistokohtaisiin säätösovelluksiin.Huonesäätimessä on sisäänrakennettuna lämpötila- ja hiilidioksidi (CO2) mittaus. Lämpötilan asetusarvoa on helppo muuttaa laitteessa ..
Tuotenumero: TS407.QCR04-MOD-LCD-3B-W on erittäin monipuolinen 2,4" LCD näytöllä oleva huonesäädin, joka soveltuu useimpiin huoneistokohtaisiin säätösovelluksiin.Huonesäätimessä on sisäänrakennettuna lämpötila- ja hiilidioksidi (CO2) mittaus. Lämpötilan asetusarvoa on helppo muuttaa laitteessa ..
Tuotenumero: TS406.QCR04-BAC-LCD-2B-W on erittäin monipuolinen 2,4" LCD näytöllä oleva huonesäädin, joka soveltuu useimpiin huoneistokohtaisiin säätösovelluksiin.Huonesäätimessä on sisäänrakennettuna lämpötila- ja hiilidioksidi (CO2) mittaus. Lämpötilan asetusarvoa on helppo muuttaa laitteessa ..
Tuotenumero: TS408.QCR04-BAC-LCD-3B-W on erittäin monipuolinen 2,4" LCD näytöllä oleva säädin, joka soveltuu useimpiin huoneistokohtaisiin säätösovelluksiin.Huonesäätimessä on sisäänrakennettuna lämpötila- ja hiilidioksidi (CO2) mittaus. Lämpötilan asetusarvoa on helppo muuttaa laitteessa olevi..
Tuotenumero: TS002.TCR10-MOD-TS-B on monipuolinen 2,4" värillisellä kosketusnäytöllä varustettu säädin, joka soveltuu useimpiin huoneistokohtaisiin säätösovelluksiin.Huonesäätimessä TCR10-MOD-TS-B on sisäänrakennettuna lämpötilamittaus. Väylä- ja I/O -liitynnät:- Modbus RS485 RTU (sama BAC..
Tuotenumero: TS001.TCR10-MOD-TS-W on monipuolinen 2,4" värillisellä kosketusnäytöllä varustettu säädin, joka soveltuu useimpiin huoneistokohtaisiin säätösovelluksiin.Huonesäätimessä on sisäänrakennettuna lämpötilamittaus. Väylä- ja I/O -liitynnät:- Modbus RS485 RTU (sama BACnet MS/TP ..
Tuotenumero: TS004TCR10-BAC-TS-B on monipuolinen 2,4" värillisellä kosketusnäytöllä varustettu huonesäädin, joka soveltuu useimpiin huoneistokohtaisiin säätösovelluksiin.Huonesäätimessä TCR10-BAC-TS-B on sisäänrakennettuna lämpötilamittaus. Väylä- ja I/O -liitynnät:- BACnet MS/TP (sama Mod..
Tuotenumero: TS003.Huonesäädin TCR10-BAC-TS-W on monipuolinen 2,4" värillisellä kosketusnäytöllä varustettu säädin, joka soveltuu useimpiin huoneistokohtaisiin säätösovelluksiin.Huonesäätimessä TCR10-BAC-TS-W on sisäänrakennettuna lämpötilamittaus. Väylä- ja I/O -liitynnät:- BACnet MS/TP (..
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 94. Sivuja 8.)