Valikko
Your Cart

Langattomat

Tuotenumero: 789806.NOVOS 3 SR CO2 temp aluminium on langaton huoneanturi hiilidioksidipitoisuuden CO2 ja lämpötilan °C mittaamiseen. Anturi on huoltovapaa mikäli aurinkokennon lataamiseen on saatavilla riittävästi valoa. Paristovarmennuksella varmistetaan toiminta myös hämärässä / pimeässä. EnOcean..
Tuotenumero: 789813.NOVOS 3 SR CO2 temp black on langaton huoneanturi hiilidioksidipitoisuuden CO2 ja lämpötilan °C mittaamiseen. Anturi on huoltovapaa mikäli aurinkokennon lataamiseen on saatavilla riittävästi valoa. Paristovarmennuksella varmistetaan toiminta myös hämärässä / pimeässä. EnOcean 868..
Tuotenumero: 789790.NOVOS 3 SR CO2 temp white on langaton huoneanturi hiilidioksidipitoisuuden CO2 ja lämpötilan °C mittaamiseen. Anturi on huoltovapaa mikäli aurinkokennon lataamiseen on saatavilla riittävästi valoa. Paristovarmennuksella varmistetaan toiminta myös hämärässä / pimeässä. EnOcean 868..
Tuotenumero: 789837.NOVOS 3 SR CO2 temp_rH aluminium on langaton huoneanturi hiilidioksidipitoisuuden CO2, lämpötilan °C ja suhteellisen kosteuden rH mittaamiseen. Anturi on huoltovapaa mikäli aurinkokennon lataamiseen on saatavilla riittävästi valoa. Paristovarmennuksella varmistetaan toiminta myös..
Tuotenumero: 789844.NOVOS 3 SR CO2 temp_rH black on langaton huoneanturi hiilidioksidipitoisuuden CO2, lämpötilan °C ja suhteellisen kosteuden rH mittaamiseen. Anturi on huoltovapaa mikäli aurinkokennon lataamiseen on saatavilla riittävästi valoa. Paristovarmennuksella varmistetaan toiminta myös häm..
Tuotenumero: 789820.NOVOS 3 SR CO2 temp_rH white on langaton huoneanturi hiilidioksidipitoisuuden CO2, lämpötilan °C ja suhteellisen kosteuden rH mittaamiseen. Anturi on huoltovapaa mikäli aurinkokennon lataamiseen on saatavilla riittävästi valoa. Paristovarmennuksella varmistetaan toiminta myös häm..
Tuotenumero: 754064.NOVOS 3 SR P temp white on langaton huoneanturi lämpötilan mittaamiseen. Laitteessa on asetusarvo potentiometri. Anturi on huoltovapaa mikäli aurinkokennon lataamiseen on saatavilla riittävästi valoa. Paristovarmennuksella varmistetaan toiminta myös hämärässä / pimeässä. EnOcean ..
Tuotenumero: 754040.NOVOS 3 SR temp white on langaton huoneanturi lämpötilan °C mittaamiseen. Anturi on huoltovapaa mikäli aurinkokennon lataamiseen on saatavilla riittävästi valoa. Paristovarmennuksella varmistetaan toiminta myös hämärässä / pimeässä. EnOcean 868 MHz. Kotelon suojausluokka on IP20 ..
Tuotenumero: 754057.NOVOS 3 SR temp_rH white on langaton huoneanturi kosteuden rH ja lämpötilan mittaamiseen. Anturi on huoltovapaa mikäli aurinkokennon lataamiseen on saatavilla riittävästi valoa. Paristovarmennuksella varmistetaan toiminta myös hämärässä / pimeässä. EnOcean 868 MHz. Kotelon suojau..
Tuotenumero: 593243. Huonelähetin °C näytöllä, uppoasennus ..
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 59. Sivuja 5.)