Valikko
Your Cart

Valoisuus ja liike

Tuotenumero: ST010.LMT-01 on lyhyen matkan kosketusvapaa kytkin / tunnistin.Käden heilautus tutkan edessä riittää avaamaan ovet, sytyttämään tai sammuttamaan valot, käynnistämään moottorin, joka ohjaa esimerkiksi kaihtimia tai ovea. Tunnistimessa olevan led-valon ansiosta se on havaittavissa myös ..
Tuotenumero: ST009.LMT-01 on lyhyen matkan kosketusvapaa kytkin / tunnistin.Käden heilautus tutkan edessä riittää avaamaan ovet, sytyttämään tai sammuttamaan valot, käynnistämään moottorin, joka ohjaa esimerkiksi kaihtimia tai ovea.Tunnistimessa olevan led-valon ansiosta se on havaittavissa myös häm..
Tuotenumero: ST002. TED-24P-NO on potentiaalivapaa liiketunnistin ja hämäräkytkin. Se on suunniteltu erilaisten tilojen valaistuksen ohjaamiseen. Ohjain tunnistaa liikkeen ja valoisuuden, joten sitä käytetään liiketunnistimena, hämäräkytkimenä tai näiden yhdistelmänä. Yhdellä ohjaimella voi ohjata u..
Tuotenumero: ST001. TED-05R on liiketunnistin ja hämäräkytkin. Ohjain tunnistaa liikkeen ja valoisuuden, joten sitä käytetään liiketunnistimena, hämäräkytkimenä tai näiden yhdistelmänä. Tehdasasetuksia voidaan tarvittaessa muuttaa erillisellä OPEKA- M ohjelmointilaitteella. Ohjain on nopea asentaa r..
Tuotenumero: ST004. Ohjelmointityökalu TED  ja LMT-01 -tunnistimille...
Tuotenumero: 662680. Li65+ V on ulkokäyttöön soveltuva valoisuusanturi / valoisuuslähetin, LUX, 0..10V, IP65...
Tuotenumero: 700672. Li65+ VV on ulkokäyttöön soveltuva valoisuusanturi / valoisuuslähetin, LUX + lämpötila, sisältää lämpötilamittauksen, lähtö: 2 x 0..10V, IP65. Anturissa lämpötilan mittauselementti on tuotu puikossa kotelon ulkopuolelle. Tällä minimoidaan laitteen sisäisen lämpötilan vaikutus mi..
Tuotenumero: OT003.Li10+ on ulkokäyttöön soveltuva valoisuusanturi / lämpötila-anturi, NTC 10k + LUX. Anturi mittaa valoisuutta ja lämpötilaa ulkotiloissa. Molemmat mittaukset ovat passiivisia eli sekä lämpötilasta, että valoisuudesta saadaan mittaukseen suhteellinen vastustieto. Valoisuuden peruste..
Tuotenumero: OT004.LI10+ on ulkokäyttöön soveltuva valoisuusanturi / lämpötila-anturi, NTC1,8k + LUX, IP65. Anturi mittaa valoisuutta ja lämpötilaa ulkotiloissa. Molemmat mittaukset ovat passiivisia, eli sekä lämpötilasta, että valoisuudesta saadaan mittaukseen suhteellinen vastustieto. Valoisuuden..
Tuotenumero: 662697.Li65+ A  on ulkokäyttöön soveltuva valoisuusanturi / valoisuuslähetin, LUX, lähtöviesti 4…20 mA, IP65...
Tuotenumero: 700689. Li65+ AA on ulkokäyttöön soveltuva valoisuusanturi / valoisuuslähetin, LUX + lämpötila, lähtö: 2 x 4…20 mA, IP65. Anturissa lämpötilan mittauselementti on tuotu puikossa kotelon ulkopuolelle.  Tällä minimoidaan laitteen sisäisen lämpötilan vaikutus mittaustulokseen...
Tuotenumero: 700696. Li65+ rH 3xV on ulkokäyttöön soveltuva valoisuusanturi / valoisuuslähetin, LUX + lämpötila + kosteus rH,, lähtö: 3 x 0..10V, IP65. Anturissa lämpötilan mittauselementti on tuotu puikossa kotelon ulkopuolelle. Tällä minimoidaan laitteen sisäisen lämpötilan vaikutus mittaustulokse..
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 18. Sivuja 2.)